L’ÀNIMA D’ENCÚS

Us presentem el Club d’Amics d’Encús

La investigació ha estat el motor que ens ha portat on som: un repte per adaptar-se a les diferents variables en l’estil dels nostres vins.
Des de Castell d’Encús estem treballant des de fa uns anys en la creació d’un Club d’Amics on pogueu gaudir en exclusiva dels experiments que duem a terme en el nostre celler.
No es pot entendre Castell d’Encús sense el concepte de RECERCA. Aquest “voler descobrir” ha estat el motor que ens ha portat on som : un repte per encaixar les diferents variables dins l’estil propi dels nostres vins.
Cada bóta és un experiment, l’experimentació és bàsica. Intentem transmetre en cada ampolla la frescor de la zona i el clima que hi regeix, el paisatge que ens envolta i la màgia dels cups de pedra. En definitiva uns vins més reflexius i amb l’essència del nostre Pallars.
Amb aquesta carta de presentació del Club, comença un viatge experimental dins l’Ànima d’Encús, us convidem a acompanyar-nos i compartir noves experiències que de ben segur us faran reflexionar i descobrir una mica més allò que ens fa feliços.

A continuació us expliquem breument el funcionament del Club :

La nostra intenció és posar a la vostra disposició diverses produccions dels nostres vins experimentals durant l’any. Us anirem informant amb regularitat. Alguns d’aquests experiments podrien tenir continuïtat en el temps i d’altres serien experiències úniques, irrepetibles. Totes tindran una producció molt limitada.
Formar part del nostre Club és totalment gratuït i sense obligació de comprar vi periòdicament.
Quedarà totalment prohibit vendre a terceres persones els vins experimentals del Club.
Els vins experimentals es podran comprar en caixes de 6 d’ampolles. Les despeses d’enviament dins de la península seran gratuïtes per imports de compra superiors als 150 €.