Nous vins experimentals del club pel Nadal 2016

Un dels assemblatges més comuns i complementaris és la combinació del Syrah amb el Merlot . A nivell didàctic us proposem que compareu una proporció majoritària de cadascuna d’aquestes combinacions i en traieu les vostres conclusions. Ambdues varietats pertanyen a la collita del 2013 i han estat envellides per separat en bóta de roure francès durant un període de 18 mesos.

Aquest Nadal us presentem aquesta nova sel.lecció del CLUB:

MERLOT + SYRAH

60% MT; 40% SH. Notes de fruites del bosc, cacau i lleugers tocs d’escalivada. Té una entrada suau en boca , amb una frescor sempre present i amb un final que deixa una sensació d’harmonia.

SYRAH + MERLOT

60% SH; 40% MT.Notes de vainilla, tabac i magrana. En boca és fi, amb tocs de cirera i un final amb un cert hedonisme.

PREU FINAL 6 ampolles de vi ( 3 ampolles de cada vi negre ): 78€

Per a comprar aquests vins envieu un correu electrònic a : ipinedo(@)castelldencus.com

Data d’enviament: a partir del 12 de Desembre

Condicions del club:

La nostra intenció és posar a la vostra disposició diverses produccions dels nostres vins experimentals durant l’any, us anirem informant amb regularitat. Alguns d’aquests experiments podrien tenir continuïtat en el temps i d’altres serien experiències úniques, irrepetibles. Totes tindran una producció molt limitada.

Formar part del nostre Club és totalment gratuït i sense obligació de comprar vi periòdicament. Quedarà totalment prohibit vendre a terceres persones els vins experimentals del Club.

Els nostres vins experimentals es està composat d’unmínim de 6 ampolles per comanda, 3 de cadascuna. Les despeses d’enviament dins de la península son de 6 euros, i seran gratuïtes per imports de compra superiors als 150 €.

 

Add comment
Publicat a Uncategorized