Nous vins experimentals del club per la tardor 2017

Extra, Extra!

La tardor ha arribat, i tot i dir adéu a l’estiu, no hem d’estar tristos: arriben els nous vins experimentals del club!

Com sabeu, ens agrada molt treballar diferents mètodes d’elaboració amb una mateixa varietat, i aquesta edició tornem a treballar  dues maneres d’elaboració però amb una nova protagonista.

L’edició del Club de  tardor ve carregada de color rosat i amb la merlot com actriu principal..

El primer mètode el Sagnat, que consisteix a treure most sense premsar en un moment molt inicial i previ a la fermentació d’un vi negre.

El segon mètode el Macerat, seria la manera més semblant a fer un blanc d’un raïm negre, però macerant breument abans de la premsada, on definirem la quantitat de taní i color.

 

 

Nom del vi: Rosat sagnat

Color rosa intens. Aroma de préssec de secà. En boca és afruitat, plaent i amb un final molt fresc.

Nom del vi: Rosat macerat

Color salmó. Aromes a cirera i tocs de vainilla. En boca complexa, un vi seriós, llarg i complex. Et semblarà tenir a la boca gerds acabats de collir.

 

I t’agradarà saber…

600 ampolles de cada referència ( Preu per ampolla : 15 €)

Preu de la caixa experimental (6 ampolles, 3 de cada experimental ): 90 €.

 

Com fer la comanda?

Fes la teva comanda escrivint a: ipinedo@castelldencus.com

Condicions del club:

A continuació us expliquem breument el i d’altres serien experiències úniques, irrepetibles. Totes tindran una producció molt limitada.

(Formar part del nostre Club és totalment gratuït i sense obligació de comprar vi periòdicament. Quedarà totalment prohibit vendre a terceres persones els vins experimentals del Club. El pack de vins experimetals està composat per un mínim de 6 ampolles per comanda, 3 ampolles de cada experimental. Les despeses d’enviament dins de la península son de 6 euros, i seran gratuïtes per imports de compra superiors als 140 €)

Add comment
Publicat a Uncategorized