CLUB D'AMICS 
  • Blanca Facebook Icono
  • Twitter Icono blanco
  • Blanco Icono de Instagram

club amics d'encus

L'Ànima d'Encus

Des de Castell d’Encús us volem fer partícips del nostre projecte. A través del Club d’Amics us permetem tastar tots els nostres experiments, gaudir de tastos exclusius, participar en esdeveniments únics i, en definitiva, formar part del projecte des de dins.

Que oferim als membres del Club:

 

- Accés als nostres vins experiementals de producció molt limitada. Vins que no entren al circuit comercial, com ho fa la nostra producció habitual, i que nomes s’ofereixen als amics del Club. 

- Accés preferent a anyades velles dels vins de CdE quan es posin a disposició.

- Accés preferent a esdeveniments relacionats amb CdE, tant al celler com fora d’aquest.

Ser membre del Club és gratuït i no hi ha obligació de compra de vins per ser-ho. La compra de vins és necessàriament en caixes de 6 vins. Despeses d’enviament a la península són gratuïtes amb compres per sobre de 150 euros.

Els jocs són la forma més elevada de l’investigació.

  -Albert Einstein-

 "

 

ELS VINS DEL CLUB

Intentem transmetre en cada ampolla la frescor de la zona i el clima que hi regeix, el paisatge que ens envolta i la màgia de l’entorn.

 

Cada vi és un procés d’experimentació en si mateix. Cada bóta és un món De fet, la nostra forma de treballar quan elaborem un assemblatge, és el joc entre petits i diferents lots que són en realitat, petits experiments individuals.

 

Experimental Albarinyo 2019

Castell d’Encus, amb aquest vi del Club d’Amics, vol col·laborar amb la Creu Roja i el Col·legi de Metges de Barcelona per la superació de la crisi sanitària provocada pel Covid-19 a Catalunya fent una donació  de 2 euros per cada ampolla venuda a aquestes institucions sanitàries i mèdiques del territori que, incansablement, treballen a primera línia en la lluita contra la pandèmia. Ajuda’ns a ajudar!

 

 

L’albarinyo a les nostres vinyes gaudeix d’una molt bona acidesa, fet que li dona una frescor i un potencial d’envelliment altíssims. Els grans de raïm de la nostra selecció massal són molt petits, i com que els aromes estan força concentrats a les pells, així com també els compostos fenòlics que li donen estructura, el resultat és un vi amb una bona intensitat i llargada en boca.

 

Nota de tast Albarinyo 2019:

 

A la vista: color groc palla tènue

Al nas: notes florals amb unes notes clares de litxi i cert albercoc

A la boca: boca rica, amb greix. Presenta notes d’almívar fresc de préssec.

Producció: 1.500 ampolles

Preu: 15€ ampolla 

 

 

Experimental Cabernet Sauvignon 2015

El Cabernet és una de les varietats més treballades des del punt de vista de seleccions massals i ha estat plantada arreu del món amb un èxit notori a Bordeus,  Itàlia (Toscana), Califòrnia (Napa), Austràlia, Xile, etc.

El Cabernet Sauvignon que us oferim vol anar cap a una zona subtil, fugint d'estils massa madurs i alcohòlics.

Ha envellit dos anys en bóta i altres dos anys en ampolla.

 

Producció: 800 ampolles

Preu: 18€ ampolla

 

Estigues atent

pròxims events

Tast de nova dècada!

Comencem el 2020 amb molta força!

No et perdis el nostre tast complet de noves anyades i primícies!

Una oportunitat única per tastar totes les noves anyades (de bóta i en ampolla), juntament amb comparatives de vins mundials de referència amb en Raül Bobet com a amfitrió.

Places molt limitades.

Lloc: Castell d'Encus

Data:  Aplaçada.

Preu:  -

No hi ha més events disponibles